Cross-funkcionális tréning
Webáruház

Force Now! cross-funkcionális edzések a Fitbalance-on – Meggyőztük magunkat: termet nyitunk!

A megafit.hu standján az idén cross-funkcionális edzésekkel aratott sikert a Force Now! a Budapest Papp László Sportarénában 2015. április 26-án megrendezett a Fitbalance sportexpón.

Iszonyat zúzás, profi hangosítás és DJ, fáradhatatlan edzőcsapat és totál brutál FORCE NOW! cross-funkcionális eszközeink: az MD1 funkcionális állvány extra hosszú függeszkedő kerettel és rengeteg kiegészítővel: medicinlabda-trambulinnal és –céltáblával, tolódzkodóval, landmine állomással, Battle Rope rázókötéllel, gyűrűvel, Pulley Trainer és Suspension Trainer felfüggesztéses edzőhevederekkel, valamint a „Népszava” kalapácsok, kettlebellek, súlyzók, a GHD voltak a garancia a FORCE Now! edzések sikerére.

Edzőcsapatunk és vendégeink, a Budapesti Súlyemelő Szövetség fiatal sportolói eszméletlen pörgést generáltak. A végén azon vettük észre magunkat, hogy megállás nélkül folyamatosan nyomjuk az edzéseket, amelyekre folyamatosan sorban álltak az érdeklődők.

Bár számos cross-funkcionális eszköz még csak kevesek számára volt ismert, le a kalappal a Fitbalance közönsége előtt, mert a fotóink tanúsága szerint is nemre és korra való tekintet nélkül bátran kipróbáltak mindent, sőt: nagyon is jól elsajátították még az olyan szó szerint nehéz eszközök használati módját is, mint amilyen a „népszava” edzőkalapács.

A felfüggesztéses hevederek itt is nagy sikert arattak. Ezek a népszerű TRX elvén továbbfejlesztett eszközök méltán állnak az érdeklődés középpontjában: kis helyen elférnek, könnyen felszerelhetők, praktikusak otthoni, edzőtermi és szabadtéri edzésekhez egyaránt.

A Battle Rope igazi sláger volt. Szerencsére a nagyszínpad mellett elegendő szabad tér állt rendelkezésünkre, hogy a helyigényes erő-állóképesség-robbanékonyság fejlesztő kötélrázást is felvehessük a köredzések programjába.

Az, hogy a medicinlabda-trambulint és a céltáblát mindenki imádta, egyáltalán nem lepett meg bennünket: mi is hasonlóképpen vagyunk ezekkel az eszközökkel, amelyek az örök slágernek számító medicinlabdával végezhető gyakorlatokat még változatosabbá, izgalmasabbá, eredményesebbé teszik.

Termünkben várhatóan május végétől lesznek kipróbálhatók cross-funkcionális eszközeink és edzéseink. Addig is figyeljétek oldalunkat, híreinket, kövessetek a Facebook-on, annál is inkább, mivel a nyitástól számított egy hónapon belül oldalunk minden lájkolója 25% kedvezménnyel vásárolhatja majd meg a Budapest XIV. kerületében a Thököly út 154-ben, a Bosnyák tér közvetlen közelében nyitó termünkbe az első bérletét. 

Reméljük, hamarosan veled is találkozunk!