Cross-funkcionális tréning
Webáruház

FPK5009-000000

FORCE NOW! FPK-5009 "MONSTER Premium" cross-funkcionális erőkeret (power rack) land-mine kiegészítővel és két biztonsági karral, matt fekete


Fogyasztói ár: 457 236 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A crossfit edzésekben nagy szerepe van a szabadsúlyos gyakorlatoknak, amelyek a rendkívüli fizikai erő építésének hagyományos arzenáljába tartoznak.
Az erőkeretek a szabadsúlyos edzés alapvető eszközei, a robusztus felépítésű, rendkívül masszív (75x75x3mm) acélvázzal készült FORCE NOW! FPK-5009 "MONSTER Premium" erőkeret pedig lényegében egy komplett szabadsúlyos edzőközpont.
Egy fekpaddal kiegészítve a legfontosabb szabadsúlyos gyakorlatok (guggolás, dead-lift, fekvenyomások, vállnyomások, döntött törzsű evezés) biztonságos elvégzése teljes körűen lehetséges. Az erőkeret külső oldalán alul és felül található pálcák gumiszalagok beakasztására szolgálnak, amelyek segítségével módosítani lehet a súlyzórúd terhelését. A core-izmok erősítését lehetővé tevő ún. land-mine ("bányász") kiegészítővel az elvégezhető gyakorlatok számát igen nagy mértékben megnövelhetjük.
A húzódzkodás az egyik legfontosabb gyakorlat a felsőtest erősítésére, a lábemelés pedig a hasizom edzésének alapvetően legfontosabb gyakorlata, mindkét gyakorlat több féle fogásmóddal is végezhető a rendkívüli erő elérése érdekében.
További előnyt jelent, hogy a frontoldalon két biztonsági kar is található, ami lehetővé teszi, hogy akár két személy is dolgozzon egyidejűleg a kereten.
Az állvány hátsó oszlopain súlytárcsa tartó karok találhatók, amelyeken a súlytárcsák tárolhatók, ezzel sok helyet lehet megtakarítani.


A csúcskategóriás FORCE NOW! FPK-5009 erőkeret (power rack) egy állítható fekpaddal kiegészítve a legfontosabb szabadsúlyos gyakorlatok (guggolás, dead-lift, fekvenyomások, vállnyomások, döntött törzsű evezés) biztonságos elvégzése teljes körűen lehetséges. Az erőkeret külső oldalán alul és felül található pálcák gumiszalagok beakasztására szolgálnak, amelyek segítségével módosítani lehet a súlyzórúd terhelését. A core-izmok erősítését lehetővé tevő ún. land-mine ("bányász") kiegészítővel az elvégezhető gyakorlatok számát igen nagy mértékben megnövelhetjük.
A húzódzkodás a crossfit edzések során az egyik legfontosabb gyakorlat a felsőtest erősítésére, a lábemelés pedig a hasizom edzésének alapvető gyakorlata, az erőkereten  mindkét gyakorlat több féle fogásmóddal is végezhető a rendkívüli erő elérése érdekében.
További előnyt jelent, hogy a frontoldalon két biztonsági kar is található, ami lehetővé teszi, hogy akár két személy is dolgozzon egyidejűleg a kereten.
Az állvány hátsó oszlopain súlytárcsa tartó karok találhatók, amelyeken a súlytárcsák tárolhatók, ezzel sok helyet lehet megtakarítani.
  • Kedvező ár-minőség viszony

  • Masszív acélváz

  • Növelt falvastagságú acélváz

  • Professzionális felhasználásra

Nettó (névleges) súly 259 kg
Hosszúság (cm) 207 cm
Szélesség (cm) 179 cm
Magasság (cm) 226 cm
Súlyzóállvány maximális terhelhetősége 270 kg
Felhasználó maximális súlya a húzódzkodó rúdon 130 kg
Súlytárcsák furatának névleges mérete 50 mm
A súlytároló karok terhelhetősége egyenként 70 kg
Az elülső súlytartó fülek maximális súlyterhelése 250 kg
Az állvány teljes terhelése (felhasználó+súlytárcsa+súlyzórúd) 500 kg
A felső húzódzkodó átkötő terhelhetősége max. 130 kg