Cross-funkcionális tréning
Webáruház

TF-6204-00

LEAP TF-6204 Cross-funkcionális digitális intervallum timer, fekete


Fogyasztói ár: 6 706 Ft
TÉNYLEG KÉSZLETEN VAN!

A LEAP TF-6204 interval timer fontos segédeszköz az intenzív edzések során, két különböző időtartam 1-99 alkalommal való ismétlődő visszaszámlálását mérhetjük vele. Erre a funkcióra gyakran van szükség crossfit, funkcionális edzések során, de bármely sportág erőfejlesztő vagy állóképességi edzése során hasznos lehet. A zsírégetés egyik kiváló módja a HIIT (high intensity interval training), ehhez is jól használható a LEAP interval timer.


A LEAP TF-6204 Crossfit digitális intervallum timer két idtartam váltakozva történő visszaszámlálására alkalmas digitális időmérő eszköz.
Például ha 1 perc burpee ("négyütemű fekvőtámasz"), 30mp pihenő, 1 perc burpee, 30mp pihenő sorozatot akarunk végrehajtani 8-szor egymás után, ezt a két időtartamot és az ismétlési számot beállíthatjuk az órán, majd azt elindítva az időtartamok leteltét hangjelzéssel, és természetesen LCD-kijelzőjén jelzi. Természetesen más időtartamok is beállíthatók, a ciklusok ismétlődését legfelejebb 99-re lehet beállítani. Több féle hangjelzés, és/vagy akár rezgő jelzés is választható.
A hátoldalán található erős csiptetővel az órát a sportruházathoz lehet rögzíteni.

(Figyelem! Az eszközhöz szükséges AAA 1,5 V típusú elem nem található meg a csomagolásban, és az ár sem tartalmazza.)